Google reCaptcha opsætning

Luk din Kontakt os for spammere.

Vi har implementeret Google Recaptcha på Kontakt os siden og den er klar til brug.

Først skal I dog tilmelde Jeres domæne til Google her: https://www.google.com/recaptcha/admin

Dernæst skal I aktivere modulet i shoppens administration - her:
MENU: Indstillinger - C Advanced - Opsætning - Aktiver / Deaktiver features
FANE: Features on/off
Indstilling: Enable ReCaptcha API - sættes til True

Endelig skal I indtaste de 2 keys (Site og Secret) her:
MENU: Indstillinger - C Advanced - Opsætning - Avanceret
FANE: Google reCaptcha

Herefter vil reCaptcha stoppe spam-bots - se evt. denne 50 sek. video: https://youtu.be/jwslDn3ImM0
Mere info (5 min): https://youtu.be/jCr6rNaZ9EU
  • recaptcha, spam, spambot, google recaptcha, captcha