Opret mail konti

Log på dit Cpanel kontrolpanel først:
Du kan logge på kontrolpanelet på 1 af 2 måder:
http://www.<dit-domæne>/cpanel (giver SSL advarsel, men er sikker)
https://web<dit-server-nr>.bghost.dk:2083 (Ingen advarsel, men nr kan skifte uden varsel)

Opret mail konto
Det er ganske lige til - du angiver blot hvad, der skal stå foran @, så sætter Cpanel domænet på.

Rette mail konto
Alle oprettede mail-konti vises under "Opret" delen, og her kan I bl.a. finde hjælp til at konfigurere denne Mailkonto til netop Jeres Mail klient (program)

Webmail
Ud for hver mailkonto finder i en knap [Flere] og her fra kan I tilgå Jeres Webmail for den pågældende konto.
Alternativet er: <dit-domæne>/webmail (giver SSL advarsel)