Din shop er lige konverteret til Bootstrap, og hvad så?

Efter konvertering til bootstrap er dit gamle layout / design blevet afløst af een af de 3 nye default versioner, der primært adskiller sig med farverne (grå, blå og sort).

Alle features findes fortsat, og de kan fortsat styres via administrationen, fra de samme steder som hidtil.
Der er lidt færre infobokse, da vi opfordrer Jer til at anvender top (header) og bund (footer) til supplerende informationer, kreditkort, søgefelt, sprogvalg m.m.

Selve tema mappen er der stadig, og kan behandles og tilpasses som førhen, dog kan du IKKE anvende gamler temaer sammen med Bootstrap.

Nyt i master_admin:

1. Forside slides

MENU: Indholds Manager -> Forside banner
Her finder du muligheden for at skabe liv på forsiden med roterende billeder.
Vælg Indsæt og læg 3-5 lige store billeder op, gerne med (SEO-)tekst, der læses af Google m.fl. og et link til en varegruppe eller et produkt.
Hvis ikke billederne har præcis samme højde / bredde, vil du opleve at siden "danser" når billedet skiftes, så tilstræb at billederne er lige store (målt i pixels)

2. Overordnede indstillinger

MENU: Indstilllinger -> C Advanced -> Opsætning -> Aktiver / Deaktiver Features
Her finder du 2 nye faner:
Responsive:
Her kan du bl.a. styre om din shop skal flyde hele skærmen - uanset brugers skærmbredde, eller overholde en bredde.
Kolonnestyring:
Her kan du angive om din startside skal indeholde kolonner på udvalgte sider.

MENU: Indstilllinger -> C Advanced -> Site -> Kolonnestyring
Her kan du aktivere infobokse og vælge rækkefølge - hvis du har valgt at have kolonner i dit tema.
Der er ryddet op i antallet af mulige bokse.

MENU: Indstilllinger -> C Advanced -> Opsætning -> Aktiver / Deaktiver Features
FANE: Features on/off
Her kan du aktivere vandret menu i toppen (header), og den vil afspejle de varegrupper der er oprettet på første/æverste niveau.

3. Logo

I standard temaerne er logoerne kaldet logo.gif, og er 413 pixels bred x 48 pixels høj og den er placeret i mappen:
themes/<dit-tema>/images/
Navnet kan ændres under Indstillinger -> C Advanced -> Site -> Tema eller den kan overskrives er Jeres egen grafik med samme størrelse.
Nemmeste metode for dette er at anvende Filhåndtering i Cpanel.

4. Footer / bund på alle sider

Som standard listes følgende fra venstre mod højre:

INFORMATION, der svarer til indholdet af Information / Infosider aktiveret for shoppen.
OM, der er en ny tekst i Sprog i databasen -> danish.php i variablen: FOOTER_ABOUT_US
FØLG, der er links til sociale medier, der anvender de links, der er angivet i administrationen
KONTAKT OS FOR EKSPERTRÅD, der er taget fra Opsætning i administrationen efterfulgt af en knap(link) til Kontakt os.

5. Tema tilpasning

Temaet res_ash indeholder alle de temafiler, der har indflydelse på shoppens layout (*.tpl), og de kan hentes over i et andet tema, hvis der er behov for tilpasninger af standard layoutet.
Hvis .tpl filen ikke findes i dit tema, så anvendes standard udgaven der hentes fra /system
Tema filerne må indeholde: HTML, Bootstrap 3 kode og variabler.
Bootstrap anvender css-kode til mange ting, og langt de fleste ændringer gøres ved at ændre i stylesheet.css.
Ændringer af stylesheet.css er ikke omfattet af support.

6. Andre nyheder
Din shop vises nu kun med 1 venstre kolonne, hvilket giver mere plads til at vise produkter og andet indhold
Indkøbskurv er flyttet til toppen / header, og vil lave en popup, der viser indhold samt link til Indkøbskurv og kasse. Erstatter tidligere Infoboks i kolonne.
Søgefeltet er flyttet til toppen/header og erstatter tidligere infoboks i kolonne til søgning.
Info sider vises nu i bunden/footer i venstre side og afløser tidligere infoboks med samme indhold - i kolonne.

Hjælp til "Gør det selv"

Har I lyst til at lege med Bootstrap så kan Bootstrap kode også indlægges i infosider, artikler og produkt beskrivelser.
I skal dog skifte Editorens visning til HTML (kode visning) inden I lægger kode ind.
I finder nogle nemme og praktiske eksempler her: http://www.w3schools.com/bootstrap/default.asp
Desuden findes der mange instruktive videoer på youtube.com.